Povestea noastră

#PragmaticVisionaries

Povestea noastră

Suntem o agenție de strategie online și performance marketing din București, România. Ne definim ca Pragmatic Visionaires pentru că îndrăznim să îmbinăm atât gândirea vizionară cât și pragmatismul în orice acțiune pe care o desfășurăm. Construim strategii de creștere în mediul online atât pentru clienți din România cât și pentru clienți de pe piața internațională.

Activitățile noastre de zi cu zi sunt complexe și provocatoare, abordăm fiecare task cu devotament și responsabilitate și tratăm bugetele, obiectivele și deadline-urile clienților cu foarte multă seriozitate. Urmărim obiective bine conturate și suntem de părere că întotdeauna rezultatele sunt mai valoroase decât promisiunile.

Pornim de la premisa că orice business poate prospera dacă implementează o strategie corectă de digital marketing.

Obișnuim să provocăm status quo-ul pentru că știm exact cum funcționează industria în care activăm;

Credem cu tărie în munca de echipă și în coeziunea generată de oameni și personalități diferite care învață unii de la ceilalți;

Credem în inițiative educaționale constante și în transmiterea de cunoștințe prin interacțiuni zilnice cu ceilalți;

Urmărim rezultate măsurabile și credem în soliditatea și transparența pe care o garantează atât pentru noi cât și pentru clienții noștri;

Credem în libertate, flexibilitate și în disciplina de a alege ce ni se potrivește atât nouă cât și business-urilor cu care lucrăm astfel încât să creștem împreună.