Expertiza

Ne mândrim cu capacitatea de a dezvolta strategii
online coerente pentru toti clienții Dare Digital.

Pragmatic  Visionaries

Avem experiență

în următoarele industrii:

Comerț Electronic

Indiferent că este vorba de fashion, accesorii sportive, IT sau pharma, găsim întotdeauna mix-ul strategic de canale online potrivite pentru a genera profit.

Finanțe Bănci

Zeci de mii de lead-uri pentru produse bancare, atât B2C cât și B2B, pe care le-am generat în ultimii ani prin campanii de performance marketing.

Pharma & Medical

Un domeniu reglementat, în care am dobândit expertiză prin proiecte cu clienți mari, pe site-uri de conținut și pe site-uri de servicii sau ecommerce.

Asigurări

Avem expertiză în colaborarea cu companii din Top 10 ai industriei, atât în campanii de digital cât și în dezvoltare de website-uri și usability.

Telecom

Am creat multiple strategii de campanii online atât pentru operatori de telefonie din Top3, cât și pentru dealeri și afaceri conexe industriei.

Imobiliare

Lucrăm la promovarea de proiecte rezidențiale importante din București și din provincie, pentru generarea de lead-uri calificate.

Conținut Editorial

Am crescut, prin SEO și alte tehnici de marketing online, proiecte editoriale de nișă și putem oferi consultanță în monetizarea conținutului.

Evenimente

De la generarea de înscrieri pentru evenimente offline și până la vânzarea de bilete online, experiența noastră în domeniu este completă.

Auto

Industria auto este una foarte competitivă, iar lead generation-ul din online este unul dintre principalele motoare de creștere.

FMCG

De la campanii de media online, care generează vizibilitate, până la strategii complete de comunicare, branding, social media sau performance.

Agricultură

Avem experiență până și în domeniul agricol, din colaborarea cu importatori de utilaje pentru generarea de lead-uri și vizibilitate în online.

clienți actuali

portofoliu clienți

Echipa Dare Digital a fost alegerea firească a METRO, este un partener alături de care vom lansa inițiative, programe și proiecte dedicate clienților METRO profesioniști.

Marina Zara

Marketing Driver

METRO

Work with Dare Digital was easy: fast communication, great accessibility, high competence, fair pricing. We are looking forward to future projects with Dare Digital. Highly recommendable.

WALTER FRIEDL

Managing Partner

Lacerta winery

I am very impressed with the dedication the whole team always shows from start to finish with our campaigns, regardless if they are big or small, and also the great knowledge and expertise how to create effective and successful digital campaigns.

MIKAEL FREDHOLM

CEO

World Class România

Am apreciat în colaborarea cu Dare Digital atitudinea proactivă a echipei, înțelegerea clară a nevoilor business-ului în această nișă, dar mai ales orientarea către rezultate vizbile, reale și măsurabile, în campaniile de online marketing.

GEORGE SUDRIU

Owner

Grace Couture Cakes