Expertiza noastră

#PragmaticVisionaries

Expertiza noastră

Ne mândrim cu capacitatea de a dezvolta strategii online coerente atât pentru clienți premium cât și pentru clienți de dimensiuni medii și avem o experiență solidă într-o gamă variată de industrii și segmente de piață. Am lucrat și continuăm să lucrăm cu jucători de top atât de pe piața din România cât și de pe piața internațională.

Comerț Electronic

Indiferent ca e vorba de fashion, accesorii sportive, electro-IT sau pharma, gasim mix-ul strategic de canale online potrivite pentru a genera profit pentru clientii nostri.

Finanțe & Bănci

Zeci de mii de lead-uri pentru produse bancare, atat B2C cat si B2B, pe care le-am generat in ultimii ani prin campanii de performance marketing.

Pharma & Medical

Un domeniu cu reguli specifice in mediul online, dar in care am adunat experienta lucrand cu mai multi jucatori importanti, atat pe site-uri de continut cat si pe site-uri de servicii sau ecommerce.

Asigurări

Echipa noastra are experienta de lucru cu companii din Top 10 ai pietei de asigurari, atat in campanii de marketing online cat si in dezvoltare de website-uri si usability.

Telecom

Am creat, de-a lungul timpului, multiple strategii de campanii online atat pentru operatori de telefonie din Top3, cat si pentru dealeri si afaceri conexe industriei telecom.

Imobiliare

Lucram la promovarea de proiecte rezidentiale din Bucuresti si provincie, pentru generarea de lead-uri calificate.

Conținut Editorial

Am crescut, prin SEO si alte tehnici de marketing online, proiecte editoriale de nisa si putem oferi consultanta in monetizarea continutului.

Evenimente

De la generarea de inscrieri pentru evenimente offline, pana la vanzarea de bilete online sau obtinerea de vizibilitate, experienta noastra in acest domeniu e completa.

Auto

Industria auto este una dintre cele mai competitive, iar lead generation-ul din mediul online este unul dintre principalele motoare de crestere, atat pentru importatori, cat si pentru dealeri.

FMCG

De la campanii de media online, care aduc vizibilitate intr-un mod eficient pentru brand-uri de toate tipurile, pana la strategii complete de social media.

Agricultură

Da, avem experienta pana si in domeniul agricol, lucrand pentru importatori de utilaje in generarea de lead-uri si vizibilitate prin mediul online.

Echipa Dare Digital a fost alegerea firească a METRO, este un partener alături de care vom lansa inițiative, programe și proiecte dedicate clienților METRO profesioniști. Mediul dinamic de business are nevoie de răspuns în timp real și inovații care depășesc sfera marketingului tradițional, iar parteneriatul cu Dare Digital, suntem convinşi, va aduce beneficii importante clienților METRO – fie că vorbim despre comunicare, avantaje competitive, soluții personalizate sau servicii noi

Marina Zara
Marketing Driver METRO România

Work with Dare Digital was easy: fast communication, great accessibility, high competence, fair pricing.
We are looking forward to future projects with Dare Digital. Highly recommendable.

Walter Friedl
Managing Partner LacertA Winery

I am very impressed with the dedication the whole team always shows from start to finish with our campaigns, regardless if they are big or small, and also the great knowledge and expertise how to create effective and successful digital campaigns.

Mikael Fredholm
CEO World Class România

Am apreciat în colaborarea cu Dare Digital atitudinea proactivă a echipei, înțelegerea clară a nevoilor business-ului în această nișă, dar mai ales orientarea către rezultate vizbile, reale și măsurabile, în campaniile de online marketing pe care le-a gândit și implementat pentru Grace Couture Cakes.

George Sudriu
Owner Grace Couture Cakes