Echipa noastră

#PragmaticVisionaries

Echipa noastră

Suntem îndrăzneți, în echipa noastră se află persoane cu mentalități și personalități distincte, iar asta contribuie la construirea unei relații complementare, atât la nivel intern cât și la nivel extern, în interacțiunile cu clienții noștri. Avem experiență vastă în digital marketing și echilibrăm rigiditatea și pragmatismul rezultatelor cu gândirea creativă.

Transformăm numerele în instrumente esențiale pentru dezvoltarea business-urilor. Scopul nostru este să ne ghidăm clienții pe tot parcursul drumului lor online astfel încât și business-urile lor să fie mai îndrăznețe.

Considerăm că mediul nostru de lucru este locul nostru de joacă, iar pasiunea și experiența în domeniu sunt parte din ADN-ul nostru. Suntem rapizi, nu ne este teamă să experimentăm, suntem ambițioși și întotdeauna lucrăm la îmbunătățirea rezultatelor noastre.

Vrei să lucrezi cu noi?

Ciprian Susanu

General Manager

Florentina Vasile

Digital Account Manager

Silviu Caradima

Digital Account Manager

Vrei să lucrezi cu noi?

Ne alegem colegii, în primul rând, pe bază de atitudine și afinitate. Credem că aptitudinile se învață. Trebuie, însă, să fii pregătit să te dezvolți continuu, prin efort individual susținut, cu tenacitatea și creativitatea celor două personaje din branding-ul nostru.

Fii parte din echipa noastră! Aplică aici: