Image - Contact

Job-uri

Job-uri

Ești pasionat de marketing digital și entuziasmat să lucrezi remote?
Stai fără griji, avem și birou.
Dacă sună interesant să te alături unei rețele în creștere de experți digitali, contactează-ne.

1ART DIRECTOR

Art Directorul ideal are pasiune pentru a crea lucruri frumoase, precis și strategic. Alătură-te unui ecosistem extins de creativi digitali și ajută-ne să transformăm concepte unice în campaniile de succes pe care vrei să le vezi din nou și din nou. Ne bazăm pe tine să păstrezi un standard înalt al execuției vizuale pentru campanii 360, să explorezi noi formate media și să inspiri & motivezi partenerii să aplice formule vizuale fresh.

Aplică aici

2COPYWRITER

Dacă gândești creativ, îți place să devorezi povești, indiferent de forma în care sunt spuse și știi mereu despre ce-i vorba atunci când se întâmplă ceva nou și interesant - s-ar putea să să fii copywriterul perfect pentru clienții noștri. La Dare, ideile vin pe primul loc iar tu ai un cuvânt de spus în abordarea briefurilor încă din primul moment. Ne bazăm pe tine să generezi idei inovatoare pentru campanii 360, să scrii textele care să le aducă la viață și să lucrezi în echipă cu strategi, art directori, account manageri și clienți pentru a îți adapta ideile în conținutul creativ de brand despre care vorbește toată lumea.

Aplică aici

3PPC SPECIALIST

Dacă ești deja familiar cu principalele platforme de advertising pay-per-click, te entuziasmează să-ți folosești creativitatea pentru a plănui și executa campanii digitale de brand care generează impact real și te simți natural când lucrezi în echipă cu oameni de creație, development și strategie, de ce să nu lucrezi cu noi ca specialist PPC? Ne bazăm pe tine să monitorizezi performanța campaniilor, să analizezi constant rezultatele și să identifici noi oportunități de optimizare a ratelor de conversie.

Aplică aici

4SEO SPECIALIST

SEO, specialist, job, oportunități, advertising digital, campanii de brand, analiză keywords, Google Analytics, estimări, optimizări, entuziasm.

Aplică aici

5WEB DEVELOPER

Ce ne dorim de la web developer-ul ideal? Să integreze cu măiestrie creativitatea și funcționalitatea în interfețe digitale care arată și se simt genial.
Dacă ai deja experiență în campanii de advertising și te simți confortabil să lucrezi în echipă cu oameni de creație și account managers pentru a livra interfețe digitale de brand pentru clienți curajoși, ai ajuns în locul potrivit.

Aplică aici

6ACCOUNT MANAGER

Brief, debrief, feedback, repeat. Dacă poți să gândești un pic ca un client și un pic ca un creativ în același timp, dar mai mult ca un antreprenor de proiecte creative de fapt, atunci s-ar putea să fii exact account manager-ul pe care îl căutăm. Ce-ai zice de un job nou? Ne bazăm pe tine să să ții constant legătura cu echipele de marketing ale clienților și cu echipele de creație Dare, să planifici și să monitorizezi procesul creativ pe proiecte digitale curajoase și să monitorizezi campaniile în curs.

Aplică aici

7MEDIA PLANNER

Ești pasionat de research, strategie de marketing și advertising digital? Dacă vrei să-ți pui skil-urile la treabă pentru clienți digitali curajoși, aplică pentru poziția de media planner.
Ne bazăm pe tine să lucrezi în echipă cu account manageri și oameni de creație, să execuți analize de target și să prezinți strategii de marketing digital care susțin work-ul creativ al agenției și obiectivele de business și de marketing ale clienților.

Aplică aici

Aplică aici

Salut, mă numesc

și mă interesează postul de

Contactați-mă la
!

CV

Portofoliu Online

x