Hello!

Dare to work with us

Serviciile

Strategia este urmată de implementare,
de măsurare și de optimizare constantă.

Pragmatic  Visionaries

Serviciile agenției merg în strânsă legătură cu nevoile clienților și expertizele dedicate ale partenerilor din ecosistem. Ele înglobează înțelegerea aprofundată a modelului de business, poziționarea pe piață și obiectivele de marketing pe termen mediu și lung. Strategia este urmată de implementare, de măsurare și optimizare constantă, astfel încât rezultatele online să se traducă în performanță.

De la un capăt la altul, fiecare pas al colaborării noastre este axat pe personalizare și contextualizare a tool-urilor de comunicare în funcție de timp, buget și context de business.

Strategie de
digital marketing

adaptată pe nevoile și obiectivele tale de business. Suntem de părere că acesta este punctul de pornire pentru orice inițiativă de digital marketing.

Strategie de
social media

pentru creșterea și construirea unei voci individuale în mediul și pe canalele online.

Art
direction

pentru ca serviciile și produsele tale să fie promovate într-un mod creativ din punct de vedere vizual și să suscite atenția consumatorilor în online.

Web & Mobile
Development

pentru că suntem convinși că prezențele tale online au nevoie de coerență și de aliniere la valorile business-ului, fără să neglieze experiența utilizatorilor.

Contactează-ne

Digital
Copywriting

pentru că este esențial ca mesajele tale de brand să fie comunicate într-un mod creativ, care să urmeze un concept aliniat la strategie și la obiectivele de creștere.

Conversion
Rate Optimization

în funcție de feedback-ul utilizatorilor și în baza unei abordări sistematice care să-ți îmbunătățească și mai mult rezultatele.

Performance
Marketing

prin care să te menții înaintea competitorilor și să generezi ROI pozitiv pe termen lung și să-ți atingi obiectivele de business.

Search Engine
Optimization

pentru un echilibru sănătos între campaniile outbound / inbound și pentru o creștere sustenabilă a business-ului tău online.

Training, Suport
& Consultanță

business-urilor care au scopul de a-și îmbunătăți performanțele în digital marketing și au nevoie de sfaturi de la experți în domeniu.